Laden Evenementen

Wil jij dolgraag creatief aan de slag maar heb je niet de ruimte thuis om dit te kunnen  doen kom dan naar onze open studio.

Tijdens de Open studio kun je gebruik maken van onze workshop ruimte en beschik je indien gewenst over je eigen workshop tafel om op hoogte te kunnen werken. Tevens mag je gebruik maken van de workshop kwasten maar je mag uiteraard ook je eigen favoriete kwast van thuis mee nemen. Dit is GEEN WORKSHOP of een instructie les. Het is de bedoeling dat je zelfstandig aan de slag gaat, uiteraard zijn we er voor je vragen!

Er is gratis koffie en thee beschikbaar en er is tevens gratis parkeer gelegenheid. Na afloop is het de bedoeling dat je je werkplek en het gebruikte materiaal netjes en schoon achter laat. Je mag je eigen Fusion Mineral Paint of Milk Paint mee brengen van thuis of een pot of zak aanschaffen in onze winkel. Het is de bedoeling dat het voorbereidende werk zoals schuren reeds gedaan is, dit i.v.m. andere deelnemers. Het is namelijk niet te doen om een kastje te schilderen naast iemand die staat te schuren.

Je open studio plekje kan niet op voorhand gereserveerd worden en VOL = VOL wil je dus weten of er nog plaats is neem dan even contact met ons op.

Je kunt op ieder gewenst tijdstip binnenlopen, de open studio start vanaf 10.30 en om uiterlijk 16.00 uur is het tijd om op te ruimen!

Kosten €15, voor max. 2 uur
voor ieder extra half uur €5,-

Deel dit verhaal, kies jouw platform!