Beschrijving

Spinner met Aragoniet bol

Deze fraaie spinner met Aragoniet bol is een mooi item voor in huis en tegens een weldaad voor lijf en leden. Een mooi element voor in de slaapkamer bijvoorbeeld. Verkrijgbaar in 2 kleuren. U ontvangt een spinner en de Aragoniet bol die u selecteerd.

Aragoniet geeft flexibiliteit en tolerantie, helpt om je te concentreren op een zaak, brengt geestelijke ontwikkeling, versterkt het immuunsysteem, verbetert vitaliteit en uithoudingsvermogen, reguleert de calciumstofwisseling, stimuleert spieractiviteit, bevordert de opbouw en elasticiteit van de tussenwervelschijven. Aragoniet vermindert rusteloosheid en slapeloosheid, stabiliseert te snelle spirituele ontwikkeling, helpt bij spijsverteringsproblemen, helpen bij herstellen van botweefsel en bij het helen van botbreuken.

Bol 35mm
Lengte spinner 30cm

LET OP, de spinner en de bol dienen apart in het winkelmandje te worden geplaatst! Maak kueze uit de bol A of B en voeg de spinner (C) optioneel toe.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiƫle informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!