Beschrijving

Zoutsteen lamp. Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect. Himalaya wordt gebruikt als scrub, badzout of culinair. Zoutsteen vermindert stresseczeem en huideczeem.

Naast het feit dat deze lamp een sieraad is voor uw interieur kan deze als natuurlijke luchtzuiveraar (ionisator) werken. Kan de luchtvochtigheid in een ruimte kunnen helpen balanceren.  Zou een goede nachtrust kunnen bevorderen. Zou voor een betere Feng-Shui in alle vertrekken kunnen zorgen en geeft een warme gloed af wat een positieve sfeer kan geven aan de ruimte.

De kleur van deze sfeerlichten kan lichter of donkerder zijn dan op de afgebeelde foto. Zoutkristal is immers een natuurlijke grondstof dat niet is bijgekleurd. Gewicht is 2 tot 3 kilo. wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt. De hoogte van deze lamp is ca. 20-30 cm afhankelijk van de dikte. Vindplaats van de Zoutsteen is Pakistan. Ieder stuk is uniek, de foto’s dienen dan ook als indicatie. Op de gloeilamp zit geen garantie, het is een gratis cadeau bij dit product. Wij raden u aan om zelf een energiebesparende (LED)lamp (15 watt) te kopen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!