Beschrijving

Zaksteen Opaliet

Opaliet is een van de meest populaire edelstenen van het moment en is een typische nieuwetijdssteen. Sinds de mensheid het Aquarius tijdperk heeft betreden is deze edelsteen een lieveling en het perfecte voorbeeld van synergie tussen mens en natuur. Dit kristal verkrijgt zijn mooie uiterlijk en krachtige eigenschappen namelijk door alchemie. Door het verhitten van de Opaal ontstaat Opaliet. Speciaal is ook haar aantrekkingskracht op (Nieuwetijds-)kinderen en hoog sensitieve personen. Opaliet staat bekend als een echte healer en bevordert het zelf helend vermogen van het lichaam.

De steen geeft je een gevoel van zelfvertrouwen, geborgenheid, veiligheid en harmonie. Opaliet helpt je daarnaast bij het verbeteren van je communicatie, verwijderd energetische blokkades, verlicht depressie en kan je helpen bij slaapstoornissen. Opaliet helpt om stemmingswisselingen te stabiliseren en ontspanning te bevorderen. De op Opaal lijkende steen verbetert emotionele kracht en helpt veranderingen en nieuwe situaties gemakkelijker aan te gaan. Sterker nog de steen brengt succes. Dit vooral op het zakelijk vlak, maar ook in liefdevolle overvloed. De edelsteen werkt verlichtend, opbeurend en maakt het hoofd helder. Ze geeft letterlijk en figuurlijk lucht en helpt om je staande te houden in belastende situaties. Spiritueel helpt ze om geaard in een meditatieve toestand te komen. Lichamelijk verwarmt de steen het lichaam, ontspant en maakt ook nog eens de spieren soepel. De steen verlicht depressie, vermindert agressief gedrag en heeft zelfs een positieve werking op de longen. De steen versterkt het innerlijk wezen zo ook bij griep en verkoudheid.

Opaliet is een synthetische steen die ontsaat door het verhitten van de natuurlijke steen Opaal

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!