Beschrijving

Schalenblende trommelsteen

Deze prachtige steen met zichtbare laagjes helpt ionisch genoeg grote veranderingen in het leven te doorstaan door het doorbreken van oude patronen en het stimuleren van het aanpassingsvermogen in nieuwe situaties. Bevordert aanpassingsvermogen en het natuurlijk herstel van het lichaam. De steen helpt bij piekeren en slapeloosheid door het niet stop kunnen zetten van de gedachten. Schalenblende heeft een positieve werking bij uitputting, zwak voelen, moedeloosheid, angst en innerlijke onrust en bevordert abstract denken, concentratie, intuïtie, spontaniteit en communicatieve vaardigheden. Een positief effect op fysiek gebied bij de ontwikkeling van de hersenen, smaak en reukzin, het netvlies, regeneratie en wondherstel, het immuunsysteem, diabetes, prostaatklachten en de geslachtsklieren.

Schalenblende reinig verzorg je het beste door ze een nachtje nachtje in de grond te stoppen, wel goed onthouden waar. Deze steen niet teveel bloodstellen aan water.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!