Beschrijving

Satijnspaat Seneliet lamp

Deze prachtige lamp zal u interieur verrijken en zuiveren op vele manieren. Het is een lust voor het oog en een aangename aanwezige gast voor het lichaam en geest. De prachtige vorm doet je denken aan een stalagmiet of ijsberg. Het mineraal heeft een satijnachtige glans en heeft daarmee een rijkelijke uitstraling. Echt iets bijzonders!

Seleniet – Satijnspaat is een engelensteen. Deze spirituele steen die meditatie en contact met engelen vergemakkelijkt geeft inzicht en werkt beschermend. Geeft daarbij balans, rust en vrede in lichaam en geest. Seleniet helpt u bij klachten van de ruggengraat en epilepsie. Heeft een positieve werking op borstvoeding. Geeft houvast en controle. De steen heeft fysiek een positieve werking op de ruggengraat, de hersenen en versterkt weefsel. Heeft een bevorderende werking op de vruchtbaarheid en borstvoeding. Hij maakt je jong, vitaal en vrolijk en versterkt de intuïtie. Kan helpen tegen hyperactiviteit en gespannenheid. Hij werkt pijnstillend, ook bij voor weeën. Kan een heilzame werking hebben op epilepsie, oedeem vorming en het effect van vrije radicalen. Helpt bij hormoonschommelingen en geprikkeldheid. Helpt tevens om je af te schermen tegen negatieve energie en emoties van binnen en buitenaf. Een hele mooie lamp dus met bijzondere functies.

Satijnspaat en Seneliet zijn samengesteld uit dezelfde mineralen en hebben daardoor dezelfde werking. Opgebouwd uit gehydrateerd calciumsulfaat een vorm van gips die relatief helder is. Satijnspaat wordt veel verkocht onder de naam Seneliet wat feitelijk niet juist is helaas. Seneliet is meer transparant (glasachtig en doorzichtig) dan Satijnspar en is zeldzamer gevonden en daardoor veel kostbaarder. Het is wel beiden opgebouwd uit dezelfde elementen maar ze zien er dus wel iets anders uit. Omdat Satijnspaat inmiddels bij het grote publiek bekend is als zijnde Seneliet verwijzen we hier dan ook naar Seneliet.

Beiden mogen nooit nat gemaakt worden omdat het mineraal dan oplost. Dit is overigens ook niet nodig want de steen heeft een zelfreinigende werking en zelfs de kracht om andere stenen op te laden. Afstoffen is dus voldoende.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Seleniet lamp klein, hoogte 20 tot 25 cm. Wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt. Op de gloeilamp zit geen garantie, het is een gratis cadeau bij dit product. Wij raden u aan om zelf een energiebesparende (LED)lamp (15 watt) te kopen. Ieder stuk is uniek en de foto’s dienen dan ook als indicatie.