Beschrijving

Lizardiet – Noorse Jade trommelsteen

Deze frisgroene serpentijn variant uit Noorwegen biedt steun bij ontgifting en bij herstel van weefsel na verwonding of operatie. Een goede steen om op meridiaanpunten te plaatsen, waardoor geblokkeerde energie vrij  gemaakt worden en de gezonde, natuurlijke stroom te herstellen. Deze krachtige activator, veel frisser en sterker dan zijn andere serpentijn collega’s.

Hij versterkt het zenuwstelsel en brengt deze tot rust. Brengt vreugde, levensenergie en harmonie. De steen heeft een positieve werking op planten en natuur en laat dit samenvloeien met je gehele fysieke en emotionele welzijn. Helpt je de diepe geschiedenis van de aarde en de natuur te onderzoeken. Daardoor kun je je natuurlijke plek in het grotere geheel van het leven te vinden. Het versterkt communicatie met de natuur en de aarde, inclusief dieren, planten en stenen.

Helpt te voorkomen dat je toegeeft aan hebzucht, inhaligheid, schaarsdenkendheid enzovoort. Hij gaat angst voor armoede, angst om geld te verliezen tegen. Groene jade heeft een heilzame werking op hartkwalen.

Verzacht waardoor je uitgenodigd wordt om angst voor verandering en ontberingen los te laten. hierdoor kun je vol verwachting naar de toekomst kijken. De steen herinnert ons aan de lange tijdspanne waarin de aarde en de natuur er al zijn ten opzichte van het relatief korte moment van dit menselijke leven. Wanneer je dat doorgrond, zul je minder op jezelf gericht zijn en je energie ook inzetten voor het grotere geheel.

Vindplaats Noorwegen

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!