Beschrijving

*** uitsluitend op afspraak te boeken, neem eerst contact op ***

Wilde je altijd al dat kastje restylen maar ontbreekt het je aan tijd of moed dan is deze workshop echt iets voor jou. Dit is de kans om onder begeleiding je eigen meubeltje restylen. Milk Paint is echt even iets anders dan je gewent bent en daardoor ideaal om er kennis mee te maken tijdens een workshop. Bij dit product heb je echt geen last van kwast streken.

We bespreken je wensen en ideeën voor je meubelstuk en kiezen een geschikte techniek om het beoogde resultaat te behalen. Het is niet moeilijk, iedereen kan schilderen met Milk Paint. Je gaat zelf aan de slag maar er is altijd hulp en advies voor handen. Dit is de uitgelezen kans als je altijd al met dat meubeltje iets leuks wilde doen maar er niet aan toe komt of niet goed weet hoe je het aan moet pakken. Je kiest zelf de kleur van je meubelstuk, we kunnen je daarin adviseren/meedenken. Tevens kun je gebruik maken van diverse afwerkingsproducten zoals wax of een andere toplaag uit onze workshop voorraad.

Na afloop kan je nieuw gestylde meubeltje mee naar huis, een pronkstuk voor in je huis en iets om trots op te zijn. Tevens krijg je product informatie mee en is er na de workshop de gelegenheid om de producten van Miss Mustard Seed’s Milk Paint aan te schaffen met een korting van 10% zodat je zelf extra voordelig thuis aan de slag kunt met andere projecten.

Je dient zelf te zorgen voor een geschikt meubeltje, geef aan wat je mee wilt nemen zodat we kunnen bespreken of dat een haalbaar project is. Denk aan een heel klein kastje, tafeltje, kruk, spiegel of iets anders dat je kunt dragen. (stoelen zijn niet geschikt) Verder hoef je niets mee te nemen, wij zorgen voor…

  • Je eigen zak Milk Paint, wat over is neem je lekker mee naar huis en dit product blijft onbeperkt houdbaar
  • al het nodige werkmateriaal
  • velen kleuren van Milk Paint om uit te kiezen om eventuele accenten aan te brengen
  • een schort
  • onbeperkt koffie of thee
  • Heerlijke lunch en een versnapering voor tussendoor (dieet wensen/allergieën kunt u doorgeven)

Zin in een gezellige en leerzame dag maak dan een afspraak voor deze workshop voor ten minste 3 en maximaal 4 personen.

Workshops zijn uitsluitend te boeken op afspraak voor het minimum aantal deelnemers. Neem EERST  contact met ons op om een datum en tijd af te spreken.  Lees ook a.u.b. onze Algemene voorwaarden omtrent de workshops.

De workshop duurt  ca 6 uur en zal gegeven worden in ons Atelier te Ossendrecht. Ons Atelier bevind zich in een bosrijk gebied dat zorgt voor een zeer ontspannen en landelijk huislijke sfeer! Echt het ideale leerzame uitje met wat creatievelingen!

Kosten: €119,- per persoon.

Er is gratis parkeer gelegenheid.