Beschrijving

Online workshop transfer & Mould

Zit je thuis en heb je wel zin in een creatieve uitdaging!?
We hebben de perfecte oplossing voor je! Een online workshop om de techniek te leren onder begeleiding maar dat alles veilig thuis in je eigen omgeving!

Het zijn rare tijden en dat vraagt om creatieve oplossingen! Onze online workshop zal gegeven worden als video maar blijft en toegankelijk voor je middels de link die je ontvangt. Je dus later nogmaals terug kijken om je geheugen nog even op te frissen. Er is volop ruimte voor vragen.

Hoe het werkt!

Bestel deze workshop online, het is raadzaam jezelf ervan te verzekeren dat je ook de nodige producten/materialen in huis hebt, je kunt deze direct mee bestellen. Je krijgt van ons via de mail een link en toegangscode voor de de workshop! Bewaar deze code goed dan kun je hem nogmaals terug kijken. Vragen over de workshop kun je stellen  via messenger of email.

We hebben bewust geen pakketten samen gesteld voor deze workshop zodat je zelf je eigen producten kunt kiezen en je project geheel naar wens kan maken! De producten verschillen onderling ook in prijs, zo heb je zelf invloed op je te besteden budget. Bestel je artikelen a.u.b. TIJDIG als je direct wil deelnemen! Koop je alle benodigde producten dan krijg je deze workshop van ons GRATIS* Heb je al voldoende materiaal in huis of wil je maar een gedeelte van de artikelen bestellen dan kun je deze workshop voor een zeer zacht prijsje volgen.

Benodigdheden voor deze workshop

Klik op de bovenstaande links om direct naar de juiste rubriek te gaan en je keuze te maken! Indien je van al deze producten ten minste een artikel besteld krijg je van ons deze workshop nu helemaal GRATIS het enige wat je moet doen is je keuze maken uit de bovenstaande artikelen en deze workshop toe voegen aan je winkel mandje. De workshop zal dan vanzelf kosteloos worden wanneer alle artikelen zijn toegevoegd aan je winkel mandje!

Overige benodigdheden

  • Een computer of tablet om de workshop te volgen
  • Een plastic kleed/kranten etc om je werkoppervlak te beschermen
  • Een schort of kleding die vuil mag worden
  • lijmpistool
  • Een object dat je wilt schilderen en decoreren met Transfers en Moulds. Dit kan iets kleins zijn om mee te beginnen en te oefenen zoals een dienblad, houten kistje, kruikje, een oude bloempot, spiegel etc. Ook kun je natuurlijk direct met een meubeltje aan de slag maar bedenk je dat oefening baart kunt. Klein beginnen is altijd fijner, bovendien kun je de workshop altijd terug kijken! Transfers en Moulds kun je aanbrengen op oneindig veel oppervlakken maar vlakke oppervlakken zijn het gemakkelijkste om mee te beginnen. Heb je het een beetje onder de knie dan kun je aan de slag met bijvoorbeeld ronde bloempotten, kandelaren, rond gevormde meubels etc.

De workshop duurt 40 minuten, om dit zelf uit te voeren houdt je het beste rekening met een ca 2 tot 3 uur. Afhankelijk van de grootte van je project!

We hebben er zin in, zie ik je online? Mijn motto: Blijf creatief dan blijf je ook positief 😉