Beschrijving

Polyvine kleurloze was is ideaal voor het onderhouden van houten meubelen voor binnen en buiten. Geschikt voor Meubelen, Steigerhout, houten vloeren, trappen, vintage meubelen, shabby chic, keukenkastje en tuinmeubelen.

GEBRUIK: Alle oppervlakken moeten stof, vet en vuil vrij zijn. Verwijder oude was of verf lagen. Werk in kleine secties.

Het is mogelijk is het mogelijk een eigen kleur te mengen. Meng de kleurloze was met een kleurwas of voeg een kleine hoeveelheid Fusion Mineral Paint toe.

Voor een doorleefde/antieke look breng aan met een kwast en veeg overtollige was weg met een schone pluisvrije doek. De verschillende kleuren kunnen over elkaar aangebracht worden of gemengd worden.

Bij trappen en houten vloeren moet na deze was een extra bescherming worden aangebracht met vloervernis. Voor andere oppervlakken doe de druppeltest; als een druppen water niet op het oppervlak blijft drijven. Brengt dan een extra bescherming aan met een extra laag was of vernis.

De zijdeglans was is geschikt voor meubelen in vochtige ruimtes en voor buiten, breng ten minste 2 lagen kleurloze zijdeglans was aan. Indien u de matte uitstraling wilt behouden kunt u ook eerst 2 lagen zijdeglans was aanbrengen waarna u de matte kleurloze of kleurwas aanbrengt.

UNIEKE KENMERKEN: op waterbasis, verstandig, hittebestendig, de sterkste in zijn soort.

GEZONDHEID EN MILIEU: niet giftig, buiten bereik van kinderen houden, bij contact met de ogen onmiddellijk uitwassen met lauw water, bescherm tegen extreme temperaturen tijdens opslag.

VERBRUIK: 14 vierkante meter per liter.

DROOGTIJD: 1 tot 2 uur. Overschilderbaar na 4 uur.