Beschrijving

Polyvine kleurwas is ideaal voor het onderhouden van houten meubelen voor binnen en buiten. Geschikt voor Meubelen, Steigerhout, houten vloeren, trappen, vintage meubelen, shabby chic, keukenkastje en tuinmeubelen.

GEBRUIK: Alle oppervlakken moeten stof, vet en vuil vrij zijn. Verwijder oude was of verf lagen. Werk in kleine secties.

Voor een doorleefde/antieke look breng aan met een kwast en veeg overtollige was weg met een schone pluisvrije doek. De verschillende kleuren kunnen over elkaar aangebracht worden of gemengd worden. Tevens is het mogelijk een eigen kleur te mengen door een kleine hoeveelheid Fusion Mineral Paint toe te voegen.

Bij trappen en houten vloeren moet na deze kleurwas een extra beschermingworden aangebracht met vloervernis. Voor andere oppervlakken doe de druppeltest; wanneer een druppel water niet op het oppervlak blijft drijven. Dan een extra bescherming aanbrengen met een extra laag kleurwas, transparante was, of vernis. Meubelen in vochtige ruimtes en voor buiten moeten nabehandeld worden met de Polyvine zijdeglans kleurloos.

UNIEKE KENMERKEN: op waterbasis, verstandig, hittenestendig, de sterkste in zijn soort.

GEZONDHEID EN MILIEU: niet giftig, buiten bereik van kinderen houden, bij contact met de ogen onmiddellijk uitwassen met lauw water, bescherm tegen extreme temperaturen tijdens opslag.

VERBRUIK: 14 vierkante meter per liter.

DROOGTIJD: 1 tot 2 uur. Overschilderbaar na 4 uur.

Foto’s van de verpakking dienen slechts ter voorbeeld voor het formaat die u ontvangt.