Beschrijving

Decorateurs vernis is speciaal ontwikkeld om decoratieve verftechnieken te ondersteunen en dient als tussenlaag voor het pattineren met Classico. U kunt op deze manier allerlei imitaties zoals marmereffecten, steen effecten, gepatineerde effect etc uitvoeren. De decorateurs vernis zorgt ervoor dat je de nodige verschillende lagen kunt bewerken zonder dat je de 1e laag oplost of aantast. Alleen zo is een realistisch effect mogelijk.

Deze extra Matte Vernis geeft een unieke, totaal niet-weerkaatsende afwerking. Test steeds alvorens de Extra Matte Vernis te gebruiken op donkere ondergronden.

De Decorateursvernis mag niet op olieverven gebruikt worden.

Deze Vernis is uniek omdat hij door zijn uitzonderlijke hechting een breed gamma van oppervlakken beschermt.

Geschikt voor binnen en buiten
Water bestendig
Vlek bestendig
Krasvast
Snelle droogtijd
UV bescherming

Geschikt voor op: binnenhout, schilderwerk, decoratiewerk, behang, stuc, sierpleister, gips, textiel, sierlijsten, glasvlies.

Droogtijd: 15 – 1 uur
Verbruik 15 – 20 vierkante meter per liter.

Gebruik:
Voor Decoratieve verftechnieken met Classico:
Breng steeds nadat de verflaag met Classico droog is een dunnen laag Decorateursvernis aan met een synthetische lakkwast of een synthetische kwast met weinig natuurhaar. Doe dit na iedere bewerking met Classico, ook na de laatste en herhaal deze stap zo vaak als u wilt.
Als afwering:
Brengt 2 tot 3 dunne lagen aan met een synthetische lakkwast of een synthetische kwast met weinig natuurhaar. Op poreuze ondergronden de 1e laag met 10% water verdunnen om het aanbrengen te vergemakkelijken.