Beschrijving

Hemp oil – Hennep olie MMS )

INDIEN  NIET OP VOORRAAD KUNT U DE HEMP OIL VAN FUSION BESTELLEN. DIT PRODUCT IS EXACT HETZELFDE!

Deze hennepolie is 100% natuurlijk en vrij van oplosmiddelen. Voedt het hout en vormt een beschermende laag tegen vocht en vuil opname. Kan gebruikt worden op onbehandeld hout, snijplanken of stenen oppervlakken. Daarnaast is het geschikt om om oude verflagen op te frissen of verweerd hout nieuw leven in te blazen. Tevens te gebruiken als afwerking laag voor Milk Paint.

Dingt diep in het hout en laat geen film achter. Deze olie afwerking voedsel veilig is perfect voor gebruik in de keuken op hout of steen. Het kan de glans van oude verf op oliebasis te herstellen of te revitaliseren oppervlakken zoals gietijzer. Test op een onopvallende plek vóór gebruik op het hele stuk of het resultaat naar wens is.

Hoe dit product te gebruiken:

Oppervlak schoon en droog zijn. Breng een kleine hoeveelheid olie aan de oppervlakte met een schone pluisvrije doek of een natuurlijke kwast. Wrijf zachtjes totdat het wordt geabsorbeerd. Voor meer glans en bescherming, 2 tot 4 lagen aanbrengen. Het bevat geen oplosmiddelen waardoor de droogtijd wordt verlengd, laat 2 uur drogen tussen de lagen en verwijder overtollige olie na 12 uur. Het duurt enkele dagen tot weken tot het volledig droog is. Om te onderhouden kan ieder jaar een dun laagje worden aangebracht. Een fles van 250ml dekt ongeveer 2 tot 4 m². Kwasten en materialen reinigen met water een zeep.