Beschrijving

Bonding agent / hechtmiddel

INDIEN  NIET OP VOORRAAD KUNT U DE ULTRA GRIP VAN FUSION BESTELLEN. DIT PRODUCT IS EXACT HETZELFDE!

Dit hechtmiddel (Bonding agent) zorgt ervoor de Milk Paint goed hecht op gladde oppervlakken zoals metaal, keramiek, glas, verniste, geverfde of gelakte oppervlakken. Dit bindmiddel is een watergedragen geconcentreerde acryl emulsie.

Hoe dit product te gebruiken:

Gebruik als hechtmiddel; Dit middel goed schudden voor gebruik. Voor optimale hechting Reinig het te lakken oppervlak met een geschikt reinigingsmiddel. Daarna licht opschuren om de glans te breken. Zorg ervoor dat boenwas en losse verflagen verwijderd zijn voor een optimaal resultaat. Het is raadzaam de hechting te testen alvorens een groot gebied te schilderen.

Meng eerst je Milk Paint volgens de aanwijzingen op de verpakking met water in normale verhoudingen. Daarna voeg je de Bonding Agent toe. De verhouding is 1 deel hechtmiddel op 1 deel GEMIXTE verf. In iedere volgende verflaag ook hechtmiddel toevoegen.

Gebruik als een primer; voor watergedragen verven. Breng een dunne laag hechtmiddel met een kwast of roller. Laten drogen gedurende 2 uur voor het aanbrengen van verf.

Dit product bevat geen oplosmiddelen van VOC en is bijna reukloos. Reinig kwasten en gereedschap met warm water en zeep. Beschermen tegen bevriezing.

N.B. de Bonding Agent zal in lichte mate de kleur van de Milk Paint beinvloeden.