Beschrijving

Fusion Tough Coat is een matte niet vergelende vernis voor tafelbladen, keukenkastjes, vloeren, om extra bescherming te geven tegen intensief gebruik en waterschade.

Door de wereldwijde Corona problematiek is dit product tijdelijk niet leverbaar of beperkt op voorraad! Als alternatief kunnen wij u de volgende artikelen aanbevelen!

Miss Mustard Seed’s Tough coat, dit product is identiek en van dezelfde fabrikant.
Glossy Tough coat, identiek maar dan in hoogglans
Polyvine kleurloze was in mat of zijdeglans 
Voor projecten binnenshuis die niet blootgesteld worden aan veel vet en vuil is een hemp oil ook een goed alternatief van Fusion of Milk Paint en voor projecten buitenshuis Tung oil

Laat een pas geschilderd oppervlak 12-24 u drogen alvorens Tough Coat aan te brengen. Breng 2 lagen aan met een pluisvrije doek of kwast. Laat 2-4u tijd tussen de lagen. Met 500ml kan je ongeveer een oppervlakte van 7m2 bedekken.

Geschikt voor extra bescherming voor keukens en andere high traffic oppervlakken. Voor lichte tot medium donkere kleuren. Op donkere kleuren kan deze watergedragen lak een ongewenste waas achterlaten. Gebruik voor donkere kleuren bij voorkeur de hemp oil.

Tip: Meng de Tough Coat voor gebruik altijd voorzichtig door elkaar. Schud nooit met de fles want dit veroorzaakt luchtbellen die moeilijk te verwijderen zijn nadat de Tough Coat is aangebracht.

Decotip: Meng een paar druppels van een verf of een van de mettalics door de Tough Coat voor een speciaal effect!

Aanbrengen: gaat het beste met een Applicator pad / Applicatie spons voor een glad en streeploos resultaat!