Beschrijving

Furniture wax Tuscany / Meubelwas toscaanse geur Fusion

Deze wax is geproduceerd in gelimiteerde oplage en geurt Heerlijk. De kruidige citrusgeur met een een bloemig karakter doet je denken aan de heuvels van Toscane. een lavendelveld. Deze fijne kwaliteit museum wax is gebaseerd op een oud familierecept. Het is gemaakt van bijenwas met een beetje carnaubawas. Het is ideaal voor gebruik op hout, marmer of als afwerking over Milk Paint. Het is eenvoudig aan te brengen, zorgt voor een duurzame afwerking met een mooie glans en heeft een heerlijke lavendel geur.

Meubelwas is gemaakt van bijenwas en een beetje carnaubawas. Eenvoudig aan te brengen met een katoenen doek of kwast. Breng slechts een dun laagje aan en breng het vooral aan in hoekjes en op houtsnijwerk. Veeg overtollige was onmiddellijk weg met een schone doek. Na ongeveer 3 tot 5 minuten kan je het oppervlak boenen tot het lichtjes glanst.

Je kan de meubelwas aanbrengen direct op het kale hout of zelfs op een oppervlak geschilderd met Fusion Mineral Paint. Maak je kwast schoon met water en zeep.

Deze meubelwas doet je denken aan het zonnige Toscane. Hij geurt heerlijk naar citrus, kruiden en een vleugje bloemig.

Pot 200gr.