Beschrijving

Glossy Tough Coat is een glanzende niet vergelende vernis. Ben je op zoek naar de mogelijkheid om een hoogglansafwerking te creëren, zoek niet verder. U kunt deze look nu bereiken met onze gloednieuwe Glossy Tough Coat Wipe-On Poly van Fusion. Onze fans vroegen om een glanzende toplaag dus  die we hebben geleverd! Het ultieme product om je project in één keer extra glans en bescherming te geven!

Geschikt voor tafelbladen, keukenkastjes, vloeren, om extra bescherming te geven tegen intensief gebruik en waterschade. Laat een pas geschilderd oppervlak 12-24 u drogen alvorens Glossy Tough Coat aan te brengen. Breng 2 lagen aan met een pluisvrije doek of kwast. Laat 2-4u tijd tussen de lagen. Met 500ml kan je ongeveer een oppervlakte van 7m2 bedekken.

Geschikt voor extra bescherming voor keukens en andere high traffic oppervlakken. Voor lichte tot medium donkere kleuren. Op donkere kleuren kan deze watergedragen lak een ongewenste waas achterlaten. Gebruik voor donkere kleuren bij voorkeur de hemp oil.

Tip: Meng de Glossy Tough Coat voor gebruik altijd voorzichtig door elkaar. Schud nooit met de fles want dit veroorzaakt luchtbellen die moeilijk te verwijderen zijn nadat de Glossy Tough Coat is aangebracht.

Decotip: Meng een paar druppels van een verf of een van de mettalics door de Tough Coat voor een speciaal effect!

Aanbrengen: gaat het beste met een Applicator pad / Applicatie spons voor een glad en streeploos resultaat!