Beschrijving

Deze hoge kwaliteits cross link lak droogt op tot een zeer harde, kristalheldere zijdeglans afwerking met extreme krasvaste eigenschappen en is geformuleerd om te hechten op een hele reeks oppervlakken.

Hij kan ook gebruikt worden als transparante multiprimer. En gaat het doorbloeden van tannine in houtsoorten zoals eik, mahonie en kersen tegen.

Geschikt voor binnen en buiten.
Hitte bestendig
Water bestendig
Vlek bestendig
Krasvast
Microporeus
Snelle droogtijd

Geschikt voor op: alle soorten hout, metaal, laminaat, tegels, keramiek, glas en kunstof.

Alle oppervlakken moeten vrij zijn van stof, vet, olie en vervuiling. Hout: verwijder hars van hout. Schuur het oppervlak tot een gladde ondergrond en verwijder het stof. Zorg dat het product goed gemengd is door het te roeren of draaiende bewegingen te maken, NIET SCHUDDEN. Gebruik een goede synthetische lakkwast of een synthetische kwast met weinig natuurhaar. Breng een dunne laag gelijkmatig aan met lichte kwassttreken. Breng de 1e laag aan en laat drogen. Op poreuze oppervlakken kan de 1e laag met 10% water worden verdunt voor een betere verwerkbaarheid. Brengt dan nog 1 tot 2 lagen aan. Droogtijd is 15 minuten tot 1 uur. Verbruik 15 – 20 vierkante meter per liter.

Heeft u meer flessen nodig neem dan even contact met ons op, wij kunnen dan kijken of we extra flessen op voorraad hebben.