Beschrijving

Pressed Fern, de naam kan niet toepasselijker zijn voor deze weelderige schaduw kleur! Het komt uit het altijd charmante kleuren palet van Michael Penney, met wie we al 15 kleuren hebben. Deze donkere groentinten zien we nu al enkele jaren in de woonwereld.  Echter bleef deze tint tot op heden in de verfwereld ontbreken.  Pressed Fern vult die kloof met zijn aardse en door de natuur geïnspireerde tinten.

Deze zuivere 100% acrylaatverf heeft minimale voorbereiding nodig en een ingebouwde beschermlaag. Deze eigenschap onderscheid Fusion™  van ander krijtverven en maakt het mogelijk nabehandeling met was, vernis of olie over te slaan. De droogtijd is ongeveer 2u. Dan voelt het oppervlak droog aan, maar is het nog niet uitgehard. De uitharding van Fusion™ duurt zoals gebruikelijk is bij verf ongeveer 21 dagen. Zolang je je meubel de eerste drie weken voorzichtig behandelt, kan je het alvast gebruiken. Nadat Fusion™ is uitgehard, is haar duurzaamheid ongeëvenaard!

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden van Fusion Mineral Paint en de vele mediums. Lees er hier alles over en benut alle creatieve mogelijkheden optimaal.

Heeft u meer potten nodig neem dan even contact met ons op, wij kunnen dan kijken of we extra potten op voorraad hebben.