Beschrijving

Vintage Gold is een verrassende goud kleurige metaalverf die je doet denken aan oude verweerde en vergane glorie. Als je hart sneller gaat kloppen van een Franse Brocante inrichting dan zal deze verf daar perfect bij aansluiten! Deze verf zal een prachtige metaalglans geven maar dan wel een die past bij vervlogen tijden en dus niet TE flashing and new. Hunker je vaar een ouderwetse look die de tijd overstijgt, dan is dit de metallic lak voor jou.
Deze verf  is gemaakt met mica pigmenten waardoor het glanst als geen enkele andere metaal verf. De verf bevat echter geen gewone pigmenten waardoor deze een ietwat transparant uiterlijk heeft. Het mooiste resultaat verkrijgt u door eerst één laag Fusion aan te brengen in een kleurtint die dicht bij de metaalverf licht en dan één laag Fusion metaalverf aan brengen. Dit geeft een mooier, voller en dieper resultaat met meer glans dan wanneer u meerdere lagen metallic aanbrengt en is in verhouding ook nog eens voordeliger.
Geef je meubels net even dat extra detail met Metallic paint. Breng het los aan als detail of voor een subtiel effect meng het door de clear glaze en creëer zo je eigen unieke look. Geeft een realistische metaallook, leuk om je kastknopjes bijvoorbeeld mee te verven.
Heeft u meer potten nodig neem dan even contact met ons op, wij kunnen dan kijken of we extra potten op voorraad hebben.