Beschrijving

Silver Metallic heeft een oneindige glans om glamour en moderne elegantie uit te stralen. Deze metaalverf is perfect om highlights te creëren of een statement piece te maken. Breng soepel aan voor een strakke look of stippel voor dat gehamerde metaaleffect.

Breng aan op rosewater of cobblestone voor een warme look of breng aan over Azure of Liberty Blue voor een koele zilveren flair.

Prachtige om tafelvazen ​​en kandelaars aan te passen voor bruiloften en andere feestvieringen. Mogelijk zelfs gepersonaliseerde borden en zelfs een paar creatieve kunstwerken voor bij u thuis.
Deze verf  is gemaakt met mica pigmenten waardoor het glanst als geen enkele andere metaal verf. De verf bevat echter geen gewone pigmenten waardoor deze een ietwat transparant uiterlijk heeft. Het mooiste resultaat verkrijgt u door eerst één laag Fusion aan te brengen in een kleurtint die dicht bij de metaalverf licht en dan één laag Fusion metaalverf aan brengen. Dit geeft een mooier, voller en dieper resultaat met meer glans dan wanneer u meerdere lagen metallic aanbrengt en is in verhouding ook nog eens voordeliger.
Geef je meubels net even dat extra detail met Metallic paint. Breng het los aan als detail of voor een subtiel effect meng het door de clear glaze en creëer zo je eigen unieke look. Geeft een realistische metaallook, leuk om je kastknopjes bijvoorbeeld mee te verven.
Heeft u meer potten nodig neem dan even contact met ons op, wij kunnen dan kijken of we extra potten op voorraad hebben.