Beschrijving

Rose Gold is de afgelopen jaren overal ten tonele verschenen. Deze trendy kleur komt voor in allerlei product vormen, van sierraden tot woondecoraties en zelfs op mobiele telefoons. Natuurlijk konden wij niet achter blijven en is deze trendy kleur ook in onze metallic serie verkrijgbaar! Vanaf nu kun je dus zelf bepalen op welke producten jij de Rose Gold graag terug wilt zien. Super leuk op een side table of een gedetailleerd sjabloon tegen een helder witte achtergrond. Of misschien rond een oude spiegel van een kringloopwinkel voor een chiquere look!
Deze verf  is gemaakt met mica pigmenten waardoor het glanst als geen enkele andere metaal verf. Geef je meubels net even dat extra detail met Metallic paint. Breng het los aan als detail of voor een subtiel effect meng het door de clear glaze en creëer zo je eigen unieke look. Geeft een realistische metaallook, leuk om je kastknopjes bijvoorbeeld mee te verven.

Heeft u meer potten nodig neem dan even contact met ons op, wij kunnen dan kijken of we extra potten op voorraad hebben.