Beschrijving

Champagne metaalverf is gemaakt met mica pigmenten waardoor het glanst als geen enkele andere metaal verf. Geef je meubels net even dat extra detail met Metallic paint. Breng het los aan als detail of voor een subtiel effect meng het door de clear glaze en creëer zo je eigen unieke look. Geeft een realistisch champagne effect, leuk om je kastknopjes bijvoorbeeld mee te verven.

Onze champagne kleur straalt oude Hollywood-glamour uit. Geaccentueerd met een zeer licht roze ondertoon, het resultaat is een sprankelende rose gouden kleur.

Doordat deze verf  is gemaakt met mica pigmenten bevat het geen gewone pigmenten waardoor deze een ietwat transparant uiterlijk heeft. Het mooiste resultaat verkrijgt u door eerst één laag Fusion aan te brengen in een kleurtint die dicht bij de metaalverf licht en dan één laag Fusion metaalverf aan brengen. Dit geeft een mooier, voller en dieper resultaat met meer glans dan wanneer u meerdere lagen metallic aanbrengt en is in verhouding ook nog eens voordeliger.

Heeft u meer potten nodig neem dan even contact met ons op, wij kunnen dan kijken of we extra potten op voorraad hebben.