Beschrijving

Geborsteld staal verf  is gemaakt met mica pigmenten waardoor het glanst als geen enkele andere metaal verf. Geef je meubels net even dat extra detail met Metallic paint. Breng het los aan als detail of voor een subtiel effect meng het door de clear glaze en creëer zo je eigen unieke look. Geeft een realistische brushed steel look, leuk om je kastknopjes bijvoorbeeld mee te verven.

Deze metaalverf is perfect voor het nabootsen van een realistische geborsteld staal look. Breng daarna nog een laag witte glaceerverf aan om een zinken look te creëren.

Doordat deze verf is gemaakt van metaaldeeltjes bevat het echter geen gewone pigmenten waardoor deze een ietwat transparant uiterlijk heeft. Het mooiste resultaat verkrijgt u door eerst één laag Fusion aan te brengen in een kleurtint die dicht bij de metaalverf licht en dan één laag Fusion metaalverf aan brengen. Dit geeft een mooier, voller en dieper resultaat met meer glans dan wanneer u meerdere lagen metallic aanbrengt en is in verhouding ook nog eens voordeliger.

Heeft u meer potten nodig neem dan even contact met ons op, wij kunnen dan kijken of we extra potten op voorraad hebben.