Beschrijving

Champagne Gold is een zeer zachte goud tint, geavanceerder en moderner. Zie het als het gemoderniseerde nichtje van het tijdloze en klassieke goud. Wanneer je niet zo zeer de diepe en donkere traditionele goud tint wilt, maar eerder iets dat licht en luchtig voelt dan zal dit een uitstekende keuze zijn! Prachtige om tafelvazen ​​en kandelaars aan te passen voor bruiloften en andere feestvieringen. Mogelijk zelfs gepersonaliseerde borden en zelfs een paar creatieve kunstwerken voor bij u thuis.
Deze verf  is gemaakt met mica pigmenten waardoor het glanst als geen enkele andere metaal verf. De verf bevat echter geen gewone pigmenten waardoor deze een ietwat transparant uiterlijk heeft. Het mooiste resultaat verkrijgt u door eerst één laag Fusion aan te brengen in een kleurtint die dicht bij de metaalverf licht en dan één laag Fusion metaalverf aan brengen. Dit geeft een mooier, voller en dieper resultaat met meer glans dan wanneer u meerdere lagen metallic aanbrengt en is in verhouding ook nog eens voordeliger.
Heeft u meer potten nodig neem dan even contact met ons op, wij kunnen dan kijken of we extra potten op voorraad hebben.