Beschrijving

Kleurenwaaier Fusion 2022 incl collectie nieuwe kleuren uit ’22!

Deze kleurenwaaier met grote kleurstalen bevat de gehele 2022 collectie inclusief de metallics collectie. Zit de kleur van uw keuze niet in het standaard assortiment dan biedt deze waaier u nog eens meer dan 50 eenvoudig te volgen recepten om gloednieuwe kleuren te creëren. De waaier bevat ook de allernieuwste kleuren die aan het assortiment zijn toegevoegd.

In totaal heeft zijn er in deze waaier maar liefst 114 kleuren opgenomen om u te helpen bij het kiezen van de juiste kleur voor uw project.

De waaier heeft  een handig formaat van 5,08 x 12,7cm en past daarmee in iedere tas. Ideaal voor stylisten of mensen die graag kleur op locatie bepalen. 

Deze waaier is de perfecte tool voor het kiezen van kleuren, vooral bij het kiezen van stoffen, het vergelijken van tinten, het vinden van overeenkomsten en kleurencombinaties! Zowel voor nieuwe als bestaande projecten! 

Huren;

Wij bieden u de mogelijkheid deze kleurenwaaien te huren als u incidenteel gebruik wilt maken van de kleurenwaaien kan dit een praktische en voordelige oplossing zijn! Er is enkel slechts een beperkt aantal waaiers beschikbaar voor huur. Neemt u dus eerst contact met ons op om na te vragen of er een waaier uitgegeven kan worden. U kunt de waaier aan onze afhaal locatie mee krijgen tegen een borgstelling van €30,- contant te voldoen. Na retourneren in goede conditie ontvangt u de borg minus de huursom van €5,- retour.

Heb je een kleurenwaaier waar de nieuwe collectie kleuren van 2022 nog niet in zit. Dan kun je hier ook alleen de aanvulling bestellen! OP=OP