Beschrijving

Met deze handgeschilderde kleurstalen van Fusion Mineral Paint kun je de kleuren goed beoordelen. Bevat alle kleuren uit de classic collection, designers collection en tones for tots collection.

U kunt deze kleurstalen als service tegen een kleine vergoeding van de kostprijs bestellen. Bij aankoop van een grote pot Fusion kun je deze kleurstalen eenmalig kosteloos mee bestellen.

 

 

N.B. Het is mogelijk dat enkele uitgaande kleuren niet in het pakket zijn opgenomen i.v.m. de geringe voorraad die dan nog beschikbaar is. Limited Edition kleuren zijn eveneens niet standaard in het stalen pakket opgenomen. Ook kan het zijn dat zeer recent toegevoegde kleuren nog ontbreken alsmede reguliere kleuren omdat wij de kleurstalen met de hand maken en het altijd mogelijk is dat de laatste voorraad uit de winkel recentelijk door een bezoeker is meegenomen.

Wij doen ons uiterste best de kleurstalen set zo compleet als mogelijk aan te leveren. Wilt u een specifieke kleur graag ontvangen dan kunt u uiteraard altijd eerst even contact opnemen of deze momenteel is opgenomen in de kleurstalen set. Ook kunnen wij u de kleurenwaaier of de kleurechte kleurenkaart aanbevelen voor een goed beeld van alle kleuren.

Momenteel niet beschikbaar omdat wij vinden dat een te groot aantal kleuren momenteel ontbreekt.