Beschrijving

Chocolate is een intens diep bruine kleur die je aan chocolade doet denken zoals de naam al doet vermoeden. Ideaal als onderlaag onder iedere andere kleur om een doorgeschuurde look te verkrijgen waarbij het lijkt alsof het geverfde item donker bruin hout was. Combineer met een frisse tint zoals lily pond voor een verrassende combinatie.

Deze zuivere 100% acrylaatverf heeft minimale voorbereiding nodig en een ingebouwde beschermlaag. Deze eigenschap onderscheid Fusion™  van ander krijtverven en maakt het mogelijk nabehandeling met was, vernis of olie over te slaan. De droogtijd is ongeveer 2u. Dan voelt het oppervlak droog aan, maar is het nog niet uitgehard. De uitharding van Fusion™ duurt zoals gebruikelijk is bij verf ongeveer 21 dagen. Zolang je je meubel de eerste drie weken voorzichtig behandelt, kan je het alvast gebruiken. Nadat Fusion™ is uitgehard, is haar duurzaamheid ongeëvenaard!

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden van Fusion Mineral Paint en de vele mediums. Lees er hier alles over en benut alle creatieve mogelijkheden optimaal.