Beschrijving

Algonquin is onze populairste diepe taupe. Heeft de neiging de kleurtoon te veranderen afhankelijk van de lichtsituatie. En gedraagt zich daardoor als een cameleon. Is deze neutrale kleur een geel-beige goud een bruin-grijs of een grijs-wijs? Het is echt moeilijk om te zeggen dat het allemaal afhangt van de kleuren eromheen. Het kan gecombineerd worden met zo ongeveer alles!

Deze zuivere 100% acrylaatverf heeft minimale voorbereiding nodig en een ingebouwde beschermlaag. Deze eigenschap onderscheid Fusion™  van ander krijtverven en maakt het mogelijk nabehandeling met was, vernis of olie over te slaan. De droogtijd is ongeveer 2u. Dan voelt het oppervlak droog aan, maar is het nog niet uitgehard. De uitharding van Fusion™ duurt zoals gebruikelijk is bij verf ongeveer 21 dagen. Zolang je je meubel de eerste drie weken voorzichtig behandelt, kan je het alvast gebruiken. Nadat Fusion™ is uitgehard, is haar duurzaamheid ongeëvenaard!

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden van Fusion Mineral Paint en de vele mediums. Lees er hier alles over en benut alle creatieve mogelijkheden optimaal.