Beschrijving

Ibiza vibe Mandala sjabloon

Dit grote sjabloon is gemakkelijk te maken. Een roller is de snelste manier om de Mandala in een egale kleur neer te zetten. Daarna kun je desgewenst nog een sjabloneer kwast gebruiken voor kleinere details of wanneer je met verschillende kleuren of een kleurverloop wilt werken.

Dit sjabloon is geschikt voor al onze verf soorten. Vergeet niet een geschikte verf roller of sjabloneer kwast mee te bestellen!

Dit Mandala sjabloon is van Nederlands fabricaat en zeer hoge kwaliteit. Gemaakt van 0,2 mm dikke PVC waardoor ze vele malen (her)bruikbaar zijn. Tevens zijn ze door hun dikte geschikt voor verhoogde sjablonen. Om een reliëf patroon aan te brengen op uw werk. Levert gegarandeerd iedere keer een prachtig resultaat. Op de muur, hout, steen, beton, gordijnen en  stoffen… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Size: 100x100cm

Met dit Ibiza vibe mandala sjabloon creëer je een Bohemian vibe in je huis of in je tuin. Get the boho look met frisse kleuren of gebruik meer zachtere en natuurlijke tinten voor een zen feeling! Op de muur achter de bank, bij het hoofdeinde van je bed. In de hal of badkamer. Op de schutting of op een buitenmuur in de tuin. Of wellicht in je eigen zen kamer of yoga studio. Dit sjabloon is toepasbaar op muren, vloeren en zelfs op stoffen zoals gordijnen met onze Fusion paint. Creëer je eigen sfeer… de mogelijkheden zijn eindeloos!