Beschrijving

Holy Mandala XXL sjabloon

MOMENTEEL UITVERKOCHT maar we hebben nog een sjabloon op voorraad dat slechts 1x gebruikt is. Deze mag met korting weg of kan worden gehuurd. Stuur ons een e-mail voor mee info.

Dit super grote Mandala sjabloon is gemakkelijk te maken. Een roller is de snelste manier om de Mandala in een egale kleur neer te zetten. Daarna kun je desgewenst nog een sjabloneer kwast gebruiken voor kleinere details of wanneer je met verschillende kleuren of een kleurverloop wilt werken.

Dit sjabloon is geschikt voor al onze verf soorten. Vergeet niet een geschikte verf roller of sjabloneer kwast mee te bestellen!

Dit Mandala sjabloon is van Nederlands fabricaat en zeer hoge kwaliteit. Gemaakt van 0,2 mm dikke PVC waardoor ze vele malen (her)bruikbaar zijn. Tevens zijn ze door hun dikte geschikt voor verhoogde sjablonen. Om een reliëf patroon aan te brengen op uw werk. Levert gegarandeerd iedere keer een prachtig resultaat. Op de muur, hout, steen, beton, gordijnen en  stoffen… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Afmetingen: 184x184cm

Wil je een echt statement maken dan is deze XXL Mandala echt iets voor jou! De toepassingen zijn eindeloos! Gebruik hem buiten of binnenshuis. Op vloeren, muren of wat dan ook. Laat je creativiteit op de vrije loop en creëer jouw eigen unieke sfeer! Maak van deze prachtige grote mandala-sjabloon het middelpunt van je woonkamer, slaapkamer of je achtertuin. Of gebruik de heilige mandala-stencil in uw winkel, café, restaurant, club of Yoga studio… wat ga jij creëren?