Beschrijving

Circle of life Mandala sjabloon

Dit grote sjabloon is gemakkelijk te maken. Een roller is de snelste manier om de Mandala in een egale kleur neer te zetten. Daarna kun je desgewenst nog een sjabloneer kwast gebruiken voor kleinere details of wanneer je met verschillende kleuren of een kleurverloop wilt werken.

Dit sjabloon is geschikt voor al onze verf soorten. Vergeet niet een geschikte verf roller of sjabloneer kwast mee te bestellen!

Dit Mandala sjabloon is van Nederlands fabricaat en zeer hoge kwaliteit. Gemaakt van 0,2 mm dikke PVC waardoor ze vele malen (her)bruikbaar zijn. Tevens zijn ze door hun dikte geschikt voor verhoogde sjablonen. Om een reliëf patroon aan te brengen op uw werk. Levert gegarandeerd iedere keer een prachtig resultaat. Op de muur, hout, steen, beton, gordijnen en  stoffen… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Size: 130x130cm

Het middelpunt van de cirkel vertegenwoordigt de zuiverheid van liefde, waar alle zielen op een dag in totale vrede zullen verenigen. Deze cirkel is waar de hogere niveaus van wijsheid bloeien in de zuiverste essentie van energie die je je kunt voorstellen. Het licht en geluid van deze energie is zo puur, zo helder, zo rustgevend dat degenen die klaar zijn om binnen te komen, alleen geleerde zielen zijn die hun leven zullen wijden aan het helpen van alle anderen.