Beschrijving

Amsterdam Mandala sjabloon

Dit sjabloon is gemakkelijk te maken en net zo lang of groot te maken als je wilt door het doorlopende patroon dat je eindeloos kunt herhalen. Een roller is de snelste manier om dit sjabloon in een egale kleur neer te zetten. Daarna kun je desgewenst nog een sjabloneer kwast gebruiken voor kleinere details of wanneer je met verschillende kleuren of een kleurverloop wilt werken.

Dit sjabloon is geschikt voor al onze verf soorten. Vergeet niet een geschikte verf roller of sjabloneer kwast mee te bestellen!

Dit Amsterdam sjabloon is van Nederlands fabricaat en zeer hoge kwaliteit. Gemaakt van 0,2 mm dikke PVC waardoor ze vele malen (her)bruikbaar zijn. Tevens zijn ze door hun dikte geschikt voor verhoogde sjablonen. Om een reliëf patroon aan te brengen op uw werk. Levert gegarandeerd iedere keer een prachtig resultaat. Op de muur, hout, steen, beton, gordijnen en  stoffen… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Size: 43x43cm

Maak verbluffende patronen op ramen, vloeren, gordijnen of muren met dit Amsterdam Mandala sjabloon. Dit sjabloon is perfect voor jouw vloer, muur of plafond omdat je het doorlopende patroon zo lang kunt maken als je zelf wenst. Een sjaabloon is een gemakkelijk en leuk doe het zelf project om je leefruimten te versieren. Geef jouw huis een persoonlijke touch door simpelweg je favoriete verfkleur en sjabloon te gebruiken.