Beschrijving

NU 10% korting op al het schuurpapier!

Het schuurpapier vervangpakket met losse vingers past zowel op de Tradesmen handschoen als op de Katoenen handschoenen.

Dit pakket bevat 3 losse vervang sets voor alle vingers en de handpalm. Door de losse onderdelen kun je de hand vrijer bewegen en zo beter bij rondingen zoals tafelpoten. Ook voor zeer fijn werk geven de losse vingers meer bewegingsvrijheid.

Het schuurpapier is van uitermate sterke kwaliteit waarbij zowel nat als droog mee geschuurd kan worden. Bij het buigen van het schuurpapier ‘breekt’ dit niet. Het schuurpapier kan afhankelijk van het schuurwerk tot 3 x toe worden uitgewassen zodat u het kunt hergebruiken. Doe dit door eerst zoveel mogelijk loszittende ophopingen te verwijderen en vervolgens het papier onder lauw stromend water uit te spoelen. Laat liggend drogen alvorens opnieuw te gebruiken.

Deze nieuwe manier van schuren is goed voor je portemonnee en het milieu. Werkt super snel doordat je je hele hand gebruikt en je hebt nooit meer last van schuurpapier dat door je vingers weg glipt.

Het pakket is te gebruiken voor rechts- en linkshandige handschoenen en dit met een veelzijdig aanbod in korrelgrootte. Indien u schuurpapier besteld in nalevering willen wij u erop attenderen dat de levertijd aanzienlijk langer kan zijn omdat deze goederen geïmporteerd moeten worden. Op verzoek kunnen wij u altijd van te voren een indicatie van de levertijd geven.

Het aanbod in korrelgrootte (van grof naar fijn):

  • 80 korrels
  • 120 korrels
  • 180 korrels
  • 240 korrels
  • 320 korrels
  • 400 korrels