Beschrijving

Schuurpapier Linkerhand maat 7 & 8

NU 10% korting op al het schuurpapier!

Deze vellen schuurpapier passen zowel op de Tradesmen handschoenen maat 7 en 8 als op de Katoenen handschoenen.

Het schuurpapier is van uitermate sterke kwaliteit waarbij zowel nat als droog mee geschuurd kan worden. Bij het buigen van het schuurpapier ‘breekt’ dit niet. Het schuurpapier kan afhankelijk van het schuurwerk tot 3 x toe worden uitgewassen zodat u het kunt hergebruiken. Doe dit door eerst zoveel mogelijk loszittende ophopingen te verwijderen en vervolgens het papier onder lauw stromend water uit te spoelen. Laat liggend drogen alvorens opnieuw te gebruiken.

Deze nieuwe manier van schuren is goed voor je portemonnee en het milieu. Werkt super snel doordat je je hele hand gebruikt en je hebt nooit meer last van schuurpapier dat door je vingers weg glipt.

Er zowel links- als rechtshandig schuurpapier beschikbaar en dit met een veelzijdig aanbod in korrelgrootte zowel voor grote als kleine maten handschoenen. Indien u schuurpapier besteld in nalevering willen wij u erop attenderen dat de levertijd aanzienlijk langer kan zijn omdat deze goederen geïmporteerd moeten worden. Op verzoek kunnen wij u altijd van te voren een indicatie van de levertijd geven.