Beschrijving

Staalmeester deco spalter – blending brush
Deze kwast mogen we wel het neusje van de zalm noemen! Is zeer geschikt voor het toepassen van vele speciale verftechnieken en effecten zoals color blending waarbij de kleuren in elkaar over vloeien. Door de speciale synthetische haren is het mogelijk om bij deze technieken een streeploos en vooral ook zeer vloeiend effect te krijgen! Door de ergonomische vormgeving ligt de kwast perfect in de hand waardoor je niet alleen je pols ontlast maar ook veel meer controle hebt over de bewegingen!
Deze kwast met speciale Staalmeester® ONE-mix wordt vaak gebruikt om speciale effecten te creëren in verfwerk. Geschikt voor gebruik met alle soorten verf, het beste gebruikt in combinatie met vernis. Deze borstel onderscheidt zich door zijn lange levensduur, zijn robuustheid en zijn korte grip, waardoor u precies druk kunt uitoefenen.
Zo’n mooie kwast verdiend een gepaste levensduur. Vergeet niet je kwasten te onderhouden met een van onze kwaste reinigers! Voor een langere levensduur en nog meer schilder plezier omdat je de haren mooi soepel houdt.
color blending – ombre effect – speciale verftechnieken – randen – meubels

FSC keurmerk

color blending – ombre techniek – shadow effect

Deze kwast is niet te vergelijken met de er op het oog hetzelfde uitziende “Kwast met extra korte steel” Deze deco spalter is van een heel andere kwaliteit, en heeft niet alleen meer haar maar ook haar dat dichter op mekaar geplaatst is en steviger gebonden. Daarnaast is het haar ook iets korter. Dit alles tezamen maakt deze kwast tot een perfecte vernis kwast of kwast voor color bleding en andere bijzondere verf technieken. De Kwast met korte steel in in principe en normale kwast waarbij de steel niet in de weg zit op moeilijk bereikbare plaatsen en prettig om je polsen te ontlasten.