Beschrijving

Gepersonaliseerde Mixed Media wanddecoratie

Jouw eigen unieke stukje kunst voor in huis maken wij helemaal naar jouw wensen op bestelling! Ieder stuk is uniek en wordt op speciaal voor jou gemaakt. Verras iemand met een uniek een gepersonaliseerd cadeau of gun jezelf een uniek kunstwerk voor in huis. Kies zelf je thema, kleurgebruik en materialen en wij maken een uniek stuk voor je! Alles in overleg maar uiteraard adviseren we je hierin ook graag!

Foto’s dienen als voorbeeld en ter indicatie. Iedere gewenste kleur kan worden gebruikt maar ook ornamenten en afbeelden zijn naar eigen smaak! Iedere afmeting is mogelijk maar uiteraard zijn de prijzen dan verschillend. Prijs is ter indicatie en gebaseerd op een houten bord of canvas van ca 50 x 50 cm. €199,- excl. eventuele verzendkosten!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Het bord op de foto is 70 x 70 cm.

Wil je een gepersonaliseerde mixed media bestellen of heb je vragen neem dan even contact met ons op!

Liever zelf aan de slag, dat kan natuurlijk ook. In onze webwinkel vind je unieke Moulds, Transfers, Verf en Sjablonen die je al een heel eind op de goede weg helpen! Lukt het niet in een keer bedenk dan oefening baart kunst of volg een van onze workshops om de techniek je eigen te maken! Met een werk van 50 x 50 ben je al snel om je een indicatie te geven zo’n 8 uurtjes bezig.