Beschrijving

Workshop Cadeaubon

Verras iemand met een cadeaubon van “de tijd van toen”

De cadeaubon is eenvoudig online of op onze locatie te verzilveren! Een workshop cadeaubon is het perfecte cadeau voor de creatieveling! Het maakt in feite niet uit welke cadeaubon voor welk doeleinde wordt verzilverd. Je kunt een workshop cadeaubon dus ook prima besteden aan verf of brocante of een gewone cadeaubon voor een workshop. Het nut van de verschillende namen is enkel dat uw cadeau wat meer gepersonaliseerd is.

Cadeaubonnen kunnen worden ingepakt als cadeauverpakking. Indien u dit wenst kunt u dit aangeven bij de opmerkingen van uw bestel formulier. Ook kunnen wij de bon voorzien van een tekst van uw keuze en hem rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger zenden. Let er dus goed op dat u het adres invult waar u de bon naartoe gezonden wilt hebben!

U vindt in onze webwinkel verschillende types cadeaubonnen. Keuze uit een normale cadeaubon, een workshop cadeaubon of een Happy new Home cadeaubon.

Wilt u een hoger bedrag uitgeven kies dan voor meerdere bonnen tot aan uw totaal bedrag en vul in het opmerkingen veld even in dat ze samengevoegd moeten worden. U ontvangt dan 1 cadeaubon met het totaalbedrag.