Brocante & Vintage

Brocante is altijd 2e hands daardoor kunnen er altijd oneffenheden/beschadigingen aan zijn. Dat geeft een artikel juist zijn charme, voor meer informatie over een artikel kunt u contact met ons opnemen. Wij doen ons best de artikelen zo goed mogelijk te beschrijven, soms preken foto’s voor zich een andere keer lijkt ons een uitgebreide beschrijving overbodig, indien u het zelf wenselijk vindt meer getailleerde informatie te ontvangen alvorens het artikel aan te schaffen vraag dan gerust om aanvullende informatie.

Verzending van uw bestelling

Bestellingen worden uitsluitend na volledige betaling binnen 5 werkdagen verzonden indien de volledige bestelling voorradig is. Wegens de Corona richtlijnen verzenden wij standaard op Maandag en Donderdag. Besteld u op deze dagen voor 2 uur dan gaat uw bestelling dezelfde dag nog mee naar de post. Heeft u enkele artikelen in nabestelling besteld dan wachten wij met het verzenden van de voorradige artikelen tot uw bestelling compleet is. U ontvangt dus alles in een keer! Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig met voorhanden materiaal zodat er geen verpakkingskosten worden berekend. Wij zijn nimmer aansprakelijk voor transportschade/verlies/diefstal door het transportbedrijf/derden.

Retour gekomen pakketten die om welke reden dan ook niet tot u zijn gekomen kunnen opnieuw verzonden worden tegen vergoeding van de extra gemaakte verzendkosten. Let er dus goed op dat uw adres gegevens of de gegevens waar u het pakket wil laten afgeven duidelijk en juist vermeld zijn.

Wij bieden u als service verschillende verzendmethoden en opties! Let goed op van welke optie u gebruikt wilt maken! Het is NIET mogelijk voor eventuele aanvullende verzendkosten of voor verzendkosten naar het buitenland een aparte factuur te ontvangen. Indien u een andere verzendoptie selecteert dan kan worden toegepast zal u bestelling pas worden ontvangen nadat de volledige verzendkosten alsnog per bank zijn voldaan. Teveel betaalde verzendkosten kunnen niet terug gestort worden. Let er dus goed op dat u de juiste verzendoptie selecteert!

Track & Trace; wij verzenden pakketpost met track en trace tenzij u anders heeft gewenst. U ontvangt deze code niet standaard omdat wij niet over een koppeling met de post verzender beschikken. Wilt u wel een track & trace code ontvangen vermeld dit dan even in het opmeringen veld.

Retourneren

Mocht uw bestelling tegenvallen na ontvangst dan mag u deze retourneren. Nadat aan de onderstaande voorwaarden is voldaan zal het aankoopbedrag (excl. Verzendkosten) worden terug gestort op uw rekening.

 • Melding binnen 2 dagen
 • Retourneren van de bestelling binnen 5 werkdagen
 • Artikelen komen in dezelfde staat retour dat ze verzonden werden door ‘de tijd van toen’
 • Verzendkosten zijn voor de koper
 • Producten mogen niet uit de originele verpakking zijn gehaald en zegels van verfproducten mogen niet zijn verbroken.
 • Uw ontvangt nadat aan de voorwaarden is voldaan binnen 7 werkdagen het aankoop bedrag van de artikelen retour op de bankrekening waarmee de betaling is gedaan.

Post pakketten

Uw bestelling kan verzonden worden via de webshop binnen Nederland, u heeft de keuze voor een standaard post pakket of een verzekerd pakket. Voor het verzenden van breekbare of zeer waardevolle spullen kiest u het beste een verzekerd pakket zodat uw bestelling tot een waarde van €500,- is verzekerd.

Brievenbuspost

Sommige artikelen zoals een paar handschoenen kunnen middels brievenbuspost verzonden worden. Hiervoor geld een maximale afmeting van 380 x 265 x 32 mm. van het pakket en een maximaal gewicht van 2 kilo. Als u onterecht gebruik maakt van deze keuze optie kan uw bestelling niet worden verzonden totdat de aanvullende verzendkosten zijn voldaan.

Afhalen

Artikelen kunnen worden opgehaald in het afhaalkastje middels zelfbediening op ons afhaalpunt vanaf de volgende werkdag. Het kastje is toegankelijk vanaf 9.00u tot zonsondergang. Grotere producten kunnen soms niet in het kastje worden geplaatst, daar ontvangt u dan bericht over en deze kunnen dan op afspraak worden afgehaald. Afhalen kan binnen een termijn van 1 maand. Indien dit niet mogelijk is worden andere afspraken gemaakt. Wilt u liever een artikel eerst bekijken voordat u het aankoopt maak dan een afspraak om ons afhaalpunt te bezoeken, dit is uiteraard zonder aankoopverplichting en vrijblijvend maar uitsluitend op afspraak mogelijk.

Naleveringen

Het is niet mogelijk om de bestelling van na te leveren goederen te annuleren na ontvangst van de betaling.

Annuleren van betaalde bestellingen

Bestellingen die zijn betaald in de webshop kunnen indien gewenst nog geannuleerd worden binnen 2 werkdagen. Wij zijn echter genoodzaakt 5% in rekening te brengen, het restant van het betaalde bedrag storten wij terug op uw rekening! Goederen die als nalevering zijn besteld kunnen niet geannuleerd worden.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn geldig op alle producten in de webshop met uitzondering van de te verkrijgen “cadeaubonnen”  in de shop. Tenzij anders aangegeven. De cadeaubon is uitsluitend geldig voor het vermelde bedrag, er kan nimmer een restitutie plaatsvinden, ook niet na het eventueel retourneren van de bestelde artikelen. De cadeaubon is uitsluitend geldig tot de vermelde datum op de cadeaubon.

Workshops & Online Workshops

U kunt workshops zowel online boeken als op ons afhaalpunt. Voor beide gevallen geld dat uw plaats pas definitief gereserveerd is nadat u het volledige bedrag heeft voldaan. Het boeken van een workshop is als het kopen van een concert kaartje. Heeft u onverhoopt andere plannen of onvoorziene omstandigheden dan geeft dit geen recht op restitutie of teruggave van de kosten van de workshop. U mag uiteraard wel iemand anders in uw plaats laten komen nadat u ons daarvan op de hoogte heeft gesteld. Indien mogelijk willen wij hier ook in bemiddelen als er nog mensen op onze wachtlijst staan voor de workshop. In zeer uitzonderlijke gevallen kunnen wij u een alternatief bieden. Het is dus van belang dat u de workshop data in uw agenda gereserveerd houd voor deelname, zodat u van uw boeking kunt genieten.

Wij behouden ons het recht voor de workshop zonder opgaaf van reden te annuleren. In dat geval zullen wij u de workshop aanbieden op een andere datum.

Onze workshops zijn erop gericht u een techniek aan te leren die u na de workshop uzelf verder eigen kunt maken. Het is van belang u te realiseren dat niet alle technieken even gemakkelijk aan te leren zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat de workshop niet het gewenste resultaat oplevert. Maar houdt u in gedachten dat u iets nieuws heeft geleerd waar u verder aan kunt werken. Met de kennis en kunde die u tijdens de workshop heeft opgedaan kunt u thuis verder aan de slag, oefening baart kunst.

We gebruiken voor enkele van onze workshops indien nodig oefenmateriaal maar zorgen er steeds voor dat u ook een leuk project maakt om mee naar huis te nemen zodat u steeds iets leuks aan onze workshops over houdt naast de opgedane kennis, tips & tricks.

U kunt sinds kort ook online workshops bij ons volgen. Veilig vanuit uw eigen huis! U kunt de workshop zo vaak bekijken als u maar wilt en vragen kunt u stellen via de e-mail of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Aansprakelijkheid

 • De tijd van toen is nimmer verantwoordelijk/aansprakelijk voor type- en drukfouten.
 • De tijd van toen is nimmer aansprakelijk voor fouten op de website, het niet goed werken van de website of onjuist berekende verzendkosten.
  Wij nemen ten alle tijden contact met u op voor de eventuele rectificaties.
 • Artikelen kunnen op foto’s anders lijken dan in het echt, De tijd van toen is hier nimmer aansprakelijk voor.
 • De tijd van toen is nimmer aansprakelijk/verantwoordelijk voor beschadiging/verlies/diefstal tijdens transport.

Like & Win acties op Social Media

Zie voor de voorwaarden de post op de Social Media pagina op 1e publicatie datum. De actie voorwaarden die hier worden vermeld zijn leidend. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deelname van een actie. U dient ter alle tijden ons Siocial Media account te volgen/liken om deel te kunnen nemen. Indien deelname een foto vereist geeft u door deel te nemen de Tijd van Toen toestemming voor (her) publicatie van de beelden alsmede het vermelden van uw naam. Door deel te nemen gaat u akkoord met deze voorwaarden. Uitkomsten van Like & Win acties zijn onherroepelijk.

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan de tijd van toen”