LEES A.U.B. even de ALGEMENE VOORWAARDEN waarmee u akkoord gaat! Waar veel voorkomende vragen allemaal aan bod komen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan schroom dan niet om ons te contacteren!

Als u uw bestelling naar een ander land dan Nederland of België (pakketpost) wilt laten verzenden kies dan voor handmatige overboeking en wacht op de factuur + losse e-mail met de vermelding van de verzendkosten. Voor ontraceerbare bievenbuspost naar België geld hetzelfde. Wij verpakken en wegen u bestelling eerst en u krijg dan een opgave van de verzendkosten. Dit doen wij om u zo de goedkoopst mogelijke verzendoptie te bieden afgestemd op het formaat en gewicht van uw bestelling! U kunt dan na ontvangst van beide e-mails de totale kosten uw bestelling + verzendkosten in een handmatige bankoverschrijving voldoen. Heeft u hierover vragen neem dan gerust eerst contact met ons op!

Wij verzenden op Maandag en Donderdag. Voor 2 uur besteld op deze dagen dan gaat uw bestelling dezelfde dag nog op de post!

If you want too ship your package to another country than the Netherlands or Belgium please contact us first!

Bedankt. Je bestelling is ontvangen.