Eindelijk is het zover… de vakantie komt eraan… en als brocanteur in hart en nieren wordt dat dus gewoon een werk vakantie op zoek naar antiek en brocante. Maar ja dat is natuurlijk voor mij echt geen straf… eerder iets waar ik naar uit heb gekeken. Heerlijk struinen over de markten en beurzen, de antiek winkels en op zoek naar verlaten panden.

Ik kan het gewoon niet laten… als ik ergens lucht van oude rommel krijg MOET ik erheen. Beter kan mijn vakantie dan ook niet beginnen door onverwachts een klein marktje tegen te komen die niet op mijn agenda stond of een leuk winkeltje! En als ik dan het eerste stuk op de kop heb getikt ben ik natuurlijk helemaal in m’n nopjes.

Tijdens de terugreis beginnen mijn handen alweer te jeuken om thuis alles uit te pakken, uit te stallen en gereed te maken voor de webshop!

Benieuwd naar meer??? Hou ons dan in de gaten! Vanaf 25 augustus staan wij weer voor u klaar met de nieuwste vondsten! In de tussentijd kunt u natuurlijk het huidige aanbod bekijken en bestellen. Uw bestelling wordt echter pas vanaf 25 augustus bezorgt.

Graag tot binnenkot, ik kan bijna niet wachten waar ik nu allemaal weer mee terug kom…