Heeft u een horeca gelegenheid, bedrijf of speciale gelegenheid en…
bent u voor de styling daarvan op zoek naar een betaalbare en tijdbesparende oplossing
dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen een aangeklede styling met brocante artikelen, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een ongedwongen nostalgische sfeer! De tijd van toen biedt u de mogelijkheid om deze artikelen voor een bepaalde tijd in uw bedrijf te plaatsen, tevens zorgen wij voor de presentatie van de artikelen. U hoeft dus zelf niks te doen, wij etaleren en leveren de artikelen en na de afgesproken termijn komen wij de spullen weer ophalen en kunnen wij nieuwe artikelen in uw bedrijf presenteren.

Alles is mogelijk, van buffetkast tot side-table. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken.

De voordelen voor u zijn eindeloos. Als ondernemer bent u volop met uw bedrijf bezig. De aankleding daarvan is zeker ook erg belangrijk maar dit vergt veel tijd van u en brengt de nodige kosten met zich mee.  Zo blijft u bijvoorbeeld als u wilt wisselen van styling zitten met de oude decoratie spullen. En mogelijk word vernieuwing door alle drukte wel eens uitgesteld waardoor uw klanten mogelijk uitgekeken raken op de styling.

De tijd van toen neemt u deze zorgen uit handen, dit zorgt ervoor dat uw bedrijf vernieuwend, inspirerend en uitnodigend blijft voor uw klanten. En dat u zich kunt richten op de main business van uw bedrijf.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag!

 

 

DSCF4887DSCF4816