O my lieve mensen, wat het ik genoten afgelopen zondag op het evenement ‘Vintage on Sunday’ bij ‘Vintage Brabant’. Wat was het een heerlijke volle en gezellige dag! En wat heb ik ervan genoten om een aantal mensen te ontmoeten in real live… i.p.v. via een berichtje op de computer.

Ook super leuk om mensen advies te geven, waardoor ze soms niet bij mij iets kopen maar wel met ene tevreden gevoel naar huis gaan met een artikel waar ze echt iets mee kunnen. Dat is toch het mooiste wat er is. Ook heerlijk genoten van al die blije mensen gezichten die iets moois hadden gevonden!

Voor de gelegenheid had ik mezelf ook maar in een vintage look gestoken en daarbij tegen beter weten in een paar hakken aan getrokken om de outfit af te maken. Maarja als je normaal al niet eens een zit verjaardag door komt op hakken… niet heel erg slim natuurlijk. Toen mijn man nog ff langs kwam waar toevallig nog een paar teen slippers in lagen… echt van die plastic fantastic dingen he… was ik maar wat blij. My feet were killing me dus het kon me echt niks meer schelen dat ik voor joker liep… en weet je volgens mij heeft niemand m’n voeten bekeken hahaaaa lol….

Maar het was super lieve mensen, echt een super zondag! Mijn speciale dank aan iedereen die me heeft geholpen om dit mogelijk te maken en aan iedereen die de moeite heeft genomen om langs te komen!!! zo leuk en lief!

Hier een paar sfeer plaatjes…

sfeerfoto4sept2016-29 sfeerfoto4sept2016-21 sfeerfoto4sept2016-14