Wat een cadeautje… dit vindt ik echt een geweldige vondst waar ik zomaar tegenaan mocht lopen. Op brocante leek het nog een ratjetoe maar eenmaal thuis bleek het samen met een paar andere items een prima geheel te vormen. Vooral veel vintage spulletjes op de kop getikt en ja… de echte oude klapkrukjes zijn voor mij het klapstuk. Ik kan dan ook eigenlijk niet kiezen welke in de mooiste vindt en stiekem hoop ik dan ook dat ik er nog even zelf van mag genieten want ze staan zo leuk onder de patio.

Samen met een oude boei die al heel lang in familie bezit is vormen ze HET ultieme vintage strand gevoel! Zoooo leuk, nu alleen nog een vintage limonade kan erbij en het feest kan echt beginnen. De krukjes vindt ik vooral zo leuk omdat ze ook heel functioneel zijn, ze kunnen gebruikt worden om op te zitten, als bijzettaffeltje dienen als je er een vintage dienblad op zet of gewoon ter decoratie en heb je ze even niet nodig dan zijn ze natuurlijk heel praktisch op te bergen door ze op te hangen.

Je zal wel denken wat is ze enthousiast over die krukjes en ja dat ben ik ook… en waarom staan ze dan op de site te koop. Nou dat zal ik je vertellen, ik heb deze leuke krukjes nog nooit gezien en dus al helemaal niet in setjes. En helaas mag ik ze van mezelf niet houden 😉 want ik heb al veeeeeeeel te veeeeeeeel en een regel dat er dan ook iets weg moet. En ik zou nu in alle hectiek even niet weten wat er dan plaats voor moet maken. Want nee de keuken verbouwing is helaas nog niet klaar… binnenkort een update daarover. Dus ik heb voorlopig genoeg om me op te richten! Als ook op mijn aankomende vakantie inkoop…. wat een feest wordt dat zech, op vakantie en tegelijkertijd je hobby uitvoeren… Brocante shoppen! Let the summer time begin!

1590 (4)1580 (1)1591 (3)