Zomerkrant, artikel over “wat is voor jou vakantie”

Zomerkrant artikel
Bruist puzzel win een prijs

De maand September staan we in Bruist editie Bergen op Zoom. Doe mee, los de puzzel op en maak kans op deze mooie prijs.

Stuur je oplossing in via www.bergenopzoombruist.nl

Altijd iets bijzonders bij de Tijd van Toen

29-06-2018 bron: Nederland Bruist Magazine, Bergen op Zoom

Spullen uit de Tijd van Toen verdienen een plekje in het hedendaagse interieur. Bij ons vind je een breed scala aan producten die gezien mogen worden! Unieke Brocante & Vintage die net even dat beetje extra hebben. Of een mooi meubel dat een tweede leven verdient.

In ons eigen atelier restylen we meubels voor de winkel, maar ook in opdracht van de klant. Dit alles met milieubewuste verfproducten die mooi aansluiten bij onze Recycle & Repurpose gedachte. Met passie en plezier zoek ik de mooiste spullen en restyle ik meubels en woondeco.

Het is dan ook heerlijk om te zien dat ze gewaardeerd worden en een mooi nieuw plekje vinden! Bij ons vind je een mix en match van diverse stijlen. Dat is dan ook gelijk mijn motto. Niet ’n stijl, maar jouw stijl. Je kunt verschillende woonstijlen uitstekend combineren en alleen zo krijg je echt een unieke plek die helemaal bij jou past.

De mogelijkheden voor restylen zijn eindeloos. Verdient jouw meubel een make-over, dan bespreken we eerst je wensen en de verschillende mogelijk-heden voordat we aan de opdracht beginnen. Liever zelf de handen uit de mouwen steken? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan, inclusief advies en knowhow die we graag met je delen. Heb je liever dat iemand eerst over je schouder meekijkt? Volg dan eens een van onze workshops waarin verschillende verftechnieken aan bod komen.

Dankzij onze webwinkel kunnen we niet alleen lokaal onze klanten bedienen, maar door heel Nederland en verschillende delen van Europa.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze website/webwinkel of stap eens binnen in onze gezellige sfeerwinkel. Check onze actuele openingstijden online.