Grootse hoeveelheid nieuws hebben wij ingeslagen in Frankrijk, Engeland en de Benelux tijdens onze laatste (werk)vakantie. Het was ideaal weer voor een wandelingetje over menig brocante markt, niet te warm maar zeker ook niet te koud en gelukkig droog. We hebben er weer van genoten en zelfs de kinderen lijken de smaak te pakken te krijgen en duiken van ineens op een ouderwets beeldje of blikje dat ze graag willen kopen, hoe leuk is dat. Nu al besmet met het Brocante virus… oeps…

Voor jullie is al dat nieuws ook leuk nieuws want dat betekend dat de website de komende tijd flink aangevuld zal worden met de nieuwste pareltjes!!! En nee ik zet niet alles er ineens op, dat gaat echt niet lukken beste mensen. Dus gewoon zoals jullie van ons gewent zijn wekelijkse nieuwe aanvoer op de site. En kun je zo lang niet wachten kom dan a.s. zondag naar onze stand op Vintage Brabant… daarover zo meer.

Eerst wil ik nog even vermelden dat er aan al dat nieuws over het nieuws ook een minder leuke kant zit voor onze koopjes jagers. De SALE zal namelijk plaats moeten maken voor de nieuwe spullen, daarom deze komende week de laatste SALE week, daarna verdwijnen deze spullen van de site dus heb je nog interesse om even te kijken tussen al die koopjes vanaf €0,50 per stuk doe het dan NU. Als troost zal ik de aanbieding van de WEEK weer terug invoeren dus iedere week kans op een nieuw koopje!

Dan terug naar Zondag, zoals jullie weten kunnen jullie een groot deel van onze collectie bekijken bij conceptstore ‘Vintage Brabant’ in Oudenbosch. Niet alleen bekijken maar ook kopen uiteraard. Wekelijks geopend van Donderdag t/m Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur. Deze week komt daar het evenement als kers op de taart bovenop. We sluiten de zomervakantie af met een Brocante & Vintage lifestyle evenement aldaar aanstaande Zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Kom je ook kijken, sfeer proeven en lekkers proeven? Ik neem veel van de nieuw ingekochte spullen aanstaande zondag mee, en ik ben er zelf ook de hele dag. Zou het leuk vinden om je te zien!

sfeerfoto25aug16 (15) sfeerfoto25aug16 (24) sfeerfoto25aug16 (13)