Loading...
/Over ons
Over ons 2018-06-14T22:17:52+00:00

Mijn naam is Tamara van den Brink, samen met mijn man en kinderen woon in het noord-brabantse Ossendrecht dat vlak onder de rook van Antwerpen ligt. Mijn voorliefde voor oude spullen is al heel lang geleden begonnen. Eigenlijk in mijn kindertijd al, ik had oog voor de antieke beeldjes bij Oma thuis en kon ook goed inschatten dat ik er voorzichtig mee moest zijn. Ook verzamelen is iets wat ik altijd gedaan heb. Ons ouderlijk huis stond vol met voornamelijk Engels antieke meubelen. Toen ik op mezelf ging was ik dan ook maar wat blij dat het antieke buffetkastje dat altijd bij ons thuis had gestaan met mij mee mocht verhuizen en in combineerde het moeiteloos en stijlvol met mijn moderne meubelen.

Toen ik met mijn partner in een bijna Zweeds aandoend chalet trok brak het verzamelen pas echt los. Mijn eerste aankoop was een nostalgische ketel die ik moest en zou hebben voor op onze oude houtkachel. Tijdens mijn zoektocht kwam ik nog meer leuke spullen tegen die wel in mijn inrichting paste. Al snel was mijn hele inrichting een mix van nostalgie, stoer en rustiek. Met kabelhaspels als tafel en nostalgische western stoelen maakten we alles compleet. Mijn stijl is door de jaren heen wel wat veranderd en mijn interieur blijft maar groeien, een mooie vondst kan ik niet aan me voorbij laten gaan en weet er altijd wel een plekje voor.

Rode emaillen ketelMijn verzameling groeit inmiddels letterlijk uit de voegen van dit pand. Nog steeds kan ik het niet laten al die mooie schatten mee naar huis te nemen. Het werd dus tijd voor een nieuwe fase, een eigen webwinkel. Daarnaast heb ik deelgenomen aan verschillende concept stores en nu inmiddels mijn eigen winkel en atelier.

De styling in de winkel doe ik zelf, “het complete plaatje neerzetten” dat is iets dat mij onderscheid van anderen. Stylen en inrichten was mij van jongs af aan niet vreemd, mijn slaapkamer opnieuw inrichten was een regelmatige bezigheid. Toen ik mijn eigen stek kreeg hielt ik ervan in een dag mijn hele interieur inclusief de meubels te veranderen, verven en herschikken, experimenteren met materialen en spullen een nieuwe functie te geven.  Zo kom je al snel bij Restylen en Reporposing terecht. Alles bij mij in huis heeft dan ook een functie, als het niet de originele kan zijn dan een nieuwe. Niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu.

Later zou ik nog een etalage opleiding gaan volgen en in de avond uren een cursus binnenhuisarchitectuur en fotografie.

Al jarenlang krijg ik veel reacties van vrienden en familie dat ik deze gave, om van een berg spullen die op zich niets voorstellen een complete sfeer neer te zetten… of iets heel nieuws te creëren… moest gaan benutten en mijn creativiteit de ruimte moest geven. Het voelt goed om alle ervaring die ik heb opgedaan met etaleren, restylen en presenteren nu optimaal te kunnen benutten en ook voor anderen in te kunnen zetten.

Daarnaast is Fusion Mineral paint op mijn pad gekomen en later ook Miss Mustard Seed’s Milk paint. Dat wat ik altijd al zo graag deed… meubels een nieuwe look geven kan ik nu met een gerust hart binnenshuis doen. Het ontbrak mij namelijk aan een speciale werkruimte waardoor de projecten vaak langer dan gewest bleven liggen, als die giftige dampen wil je immers niet in huis hebben. Met deze producten kan ik nu wel binnenshuis schilderen, het is vrij van vluchtige stoffen en er komen geen chemische dampen vrij.

Dit dat is wat ik het liefste doe, restylen combineren en presenteren met alles wat maar met brocante te maken heeft. Dat doe ik dan ook bijna dagelijks, en natuurlijk met heel veel plezier bij mezelf thuis want het blijft leuk om mijn huis te veranderen!

Genoeg over mij nu, meer leuke verhalen bewaar ik voor mijn blog zodat jij nu verder de site kan gaan ontdekken! Ik wens je veel snuffelplezier!

De Tijd van Toen

Bezoekadres;
Raadhuisstraat 33
Hoogerheide

Telnr. 06 -12 22 95 69

U kunt ons dagelijks bereiken via de Email: detijdvantoen.info@gmail.com

Ingeschreven in het handelsregister onder KVK nummer 65235894

Lees de algemene voorwaarden

Klik hier voor onze bedrijfsinformatie.